Robin Bikker

Robin Bikker (32)

Vestigingsmanager Goes

7 jaar een NettStaff’er

‘Bij NettStaff is vrijheid belangrijk: werk op je eigen manier’

Tegen alle verwachtingen in besluit Robin Bikker (32 jaar) zeven jaar geleden in de wereld van uitzendorganisatie NettStaff te stappen. Hij verruilt commerciële functies bij Essent en diverse goede doelen om in de rol van verbinder en later als vestigingsmanager de juiste vakmensen aan projecten koppelen. Met resultaat! Want nu, zeven jaar later, doet hij het werk nog altijd met evenveel plezier.

‘Het vertrouwen van de directie is groot, dat motiveert om uitdagingen aan te gaan’

Vertrouwensband

 “Voor mij is vrijheid heel belangrijk. Werk op je eigen manier: op een wijze die voor jou goed voelt. Als wij op onze afdeling een idee hebben om klanten te bereiken met een creatieve actie, dan is er alle vrijheid om dit in de praktijk toe te passen. Het enthousiasme van collega’s onderling straalt er vanaf en dat maakt het extra leuk om samen mooie doelen te behalen. Het vertrouwen van de directie is groot, dat motiveert om uitdagingen aan te gaan.”

Meest trots

Het meest trots is Robin op de stabiele fijne groep collega’s die hij in Goes om zich heen heeft verzameld. “De doorstroom van mensen in de uitzendwereld is groot. Bij onze vestiging in Goes hebben we het voor elkaar gekregen om een trouwe groep van collega’s aan ons te binden. Sommige uitzendkrachten werken ruim zeven jaar op vaste basis voor NettStaff, daar ben ik stiekem wel heel trots op. Op deze manier kun je namelijk écht gaan bouwen op elkaar!”

‘Sommige NettStaff’ers zijn mij een leven lang dankbaar’

De reden van dit succes?

 “Zeg wat je doet en doe wat je zegt: dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. Dat je altijd klaar staat voor collega’s. Dat je buiten de bestaande regels om kijkt naar wat iemand écht nodig heeft. Wie behaalt er een rijbewijs op kosten van de zaak? Bij NettStaff kan het! Maar natuurlijk zijn er ook mindere succesverhalen van mensen die dik in de problemen zitten. Zij denken niet na over het behalen van een rijbewijs, maar bijvoorbeeld hoe ze financieel uit de problemen kunnen komen. Bij sommige collega’s ben ik thuis geweest om ze uit de brand te helpen, die zijn mij een leven lang dankbaar voor wat ik voor hen heb kunnen betekenen. Je gaat op zo’n moment af van het gebaande pad, maar dat geeft zoveel voldoening.”

NettStaff-familie

Dat wij er staan voor die gasten. Buiten de bestaande boekjes kijken naar wat iemand echt nodig heeft. Wie krijgt er een rijbewijs van het huis? Je gaat buiten de boekjes om die gasten te helpen. En dat is nu precies de reden waarom dat ik deel wil uitmaken van de NettStaff-familie: wij zijn er voor elkaar, in goede én in minder goede tijden.”

Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff •

Aan de slag bij NettStaff

Wil jij aan de slag als elektromonteur of installatiemonteur? Word onderdeel van de NettStaff familie!