Geschiedenis

2013 | Officiële opening NettStaff

NettStaff maakt een vliegende start met een grote klant in België waar ruim 30 elektromonteurs voor langere tijd worden ingezet. We staan aan de start van een mooie toekomst met een tijdelijke kantoorruimte in het bourgondische hart van Breda.

2014 | NettStaff opent eerste thuishaven

Yes, de officiële opening van een eigen vestiging van NettStaff is een feit! Aan de Delpratsingel in Breda staat de NettStaff familie een nieuwe thuishaven te wachten. Hier starten drie accountmanagers, waarvan er een nog steeds werkzaam is. Niet veel later volgt de opening van een nieuwe vestiging in Rotterdam.

2015 | NettStaff breidt uit naar nieuwe locaties

Breda, Rotterdam, Goes en Utrecht: NettStaff raakt op steeds meer locaties vertegenwoordigd. In 2015 organiseren we onze eerste familiedag in Spijkenisse, waar na een succesvolle aftrap vele geslaagde edities volgen.

2016 | NettStaff op de latten

De opening van nieuwe vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Alkmaar zorgt voor nog meer hoogtepunten in de wereld van NettStaff. Het leven vieren staat centraal in onze nieuwe bedrijfsformule: we gaan naar Vrienden van Amstel, staan op de latten tijdens een skitrip naar Willingen én organiseren familiedagen. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke groei. Zo staan tien collega’s van NettStaff aan de start van de basisopleiding voor elektromonteurs, waarvan er een aantal nog steeds werken bij NettStaff.

2017 | Hoera! NettStaff is winnaar van de Gazelle 2017

De FD Gazellen worden jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan bedrijven die de afgelopen drie jaar een onafgebroken omzetgroei van minstens 20% hebben laten zien. “We zijn supertrots op deze prestatie. Voor ons is het wederom een bevestiging dat we, samen met ons team én monteurs, op de juiste weg zijn”, reageert Patrick Soeters, directeur van NettStaff, enthousiast.

2018 | NettStaff is uitgeroepen tot snelst groeiend flexbedrijf volgens de Flexmarkt top 100

In vier jaar tijd is NettStaff uitgegroeid van een start-up met een vestiging in Breda naar een grote organisatie met 13 vestigingen in Nederland en een eerste vestiging in België. Met een team van 460 enthousiaste monteurs staan we elke dag klaar voor onze opdrachtgevers. Om deze ontwikkeling kracht bij te zetten, lanceren we een nieuw logo en huisstijl.

2019 | De winnaar van de eerste Monteur van het Jaar is gekozen

Een bijzonder moment voor NettStaff. David Holswilder uit Leiden is onze eerste medewerker die de Monteur van het Jaar verkiezing wint. Met aan zijn linkerzijde Patrick Soeters, directeur van Nettstaff, en aan zijn rechterzijde Hans Kraaij Jr., neemt hij zijn welverdiende prijs in ontvangst. Een geweldige avond volgt waar monteurs, accountmanagers, klanten en relaties elkaar in een ontspannen sfeer vinden.

2020 | NettStaff groeit uit z’n jasje

Op 28 februari 2020 is de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor van NettStaff aan de Kralingseweg in Rotterdam. Het nieuwe pand heeft een oppervlakte van ruim 900m2 , biedt een goede werkplek en volop doorgroeimogelijkheden voor NettStaff. Nu zijn we écht klaar voor de toekomst!

2022 | Maak kennis met de nieuwe directie van NettStaff

Patrick Soeters, oprichter van NettStaff, heeft zijn vertrek aangekondigd en treedt vanaf 1 januari 2022 naar de achtergrond als aandeelhouder en adviseur. Het dagelijks bestuur wordt overgenomen door Koen Homminga (Algemeen Directeur) die samen met Michael van der Hall (Commercieel Directeur) het NettStaff directieteam compleet maakt.
NettStaff Geschiedenis 1

Blik op de toekomst

Onze stip op de horizon? “Wij willen dat NettStaff over 5 jaar de marktleider is in de tijdelijke inzet van elektromonteurs en installatiemonteurs en dat gaan we bereiken door het zijn van de beste werkgever. Wij willen onze medewerkers oprechte aandacht geven en de persoon achter de medewerker nóg beter leren kennen”, aldus algemeen directeur Koen Homminga.

Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff •

Aan de slag bij NettStaff

Wil jij aan de slag als elektromonteur of installatiemonteur? Word onderdeel van de NettStaff familie!