Projecten

De Bocht in Amsterdam

De blikvanger voor een nieuw woongebied in Amsterdam is ‘De Bocht’. De vakmensen van NettStaff hebben zich hard ingezet om alle elektrotechnische en installatietechnische werkzaamheden van dit project te verrichten. Van licht- en krachtstroominstallaties tot de installatie van sanitair en klimaat- en gassystemen. Chapeau, het resultaat mag er zijn!

NettStaff Projecten 1
geschiedenis

Amsterdam Airport Schiphol

Op Nederlands grootste luchthaven hebben de vakmensen van NettStaff werkzaamheden verricht op de vernieuwde pieren. In je looproute naar de juiste gate om op je vlucht te wachten kun je niet om de lichte en ruimtelijke pieren heen. Een ruimte vol stijlvolle nieuwe zitplekken, restaurants en veel groen. Onze collega’s hebben gewerkt aan het datanetwerk, de lichtarmaturen, het schakelmateriaal, de beveiligingssystemen en schakelkasten. Geniet ervan terwijl je op je vlucht wacht, het resultaat mag er zijn.

Tripolis Park Amsterdam

Van kantoortuinen tot inspirerende vergaderlocaties met vergezichten en indrukwekkende dakterrassen. Het Tripolis Park aan de Zuidas in Amsterdam is volop in renovatie. De vakmensen van NettStaff verrichten alle elektrotechnische werkzaamheden, van het aanleggen van kabelgoten tot de stroominstallaties.

all vacatures
NettStaff Projecten 2

Timmerfabriek in Vlissingen

De Timmerfabriek in Vlissingen is al vanaf 1915 een boegbeeld in Vlissingen. Ondanks dat het gebouw al meer dan een eeuw oud is, is het in uitzonderlijk goede staat. Het een van de eerste gewapende betonnen gebouwen van Nederland en heeft door de jaren heen vele functies gehad. In deze fabriek werd de meubilering voor schepen vervaardigd. Na de tweede wereldoorlog was er nog maar een kleine houtzagerij over. Ook deze werkplek werd gesloten en uiteindelijk stond dit iconische gebouw leeg. De laatste jaren is het gebouw voornamelijk gebruikt als evenementen locatie. De toekomst voor de Timmerfabriek is erg rooskleurig, op dit moment wordt het omgetoverd tot 4 sterren hotel. Onze monteurs mochten mee helpen aan het instaleren van de elektra- en installatie in dit historische pand. 

Het Polderblok Amsterdam

Groen, groener, groenst: onze hoofdstad staat in bloei en dat is van dit nieuwbouwproject aan Het Polderblok in Amsterdam af te lezen. Het is de uitdaging van onze vakmensen om de elektrotechnische en installatietechnische werkzaamheden te verrichten. Met als resultaat een blikvanger voor Amsterdam-Oost.

Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff •

Aan de slag bij NettStaff

Wil jij aan de slag als elektromonteur of installatiemonteur? Word onderdeel van de NettStaff familie!