Orfeo Vink

Orfeo Vink

Recruiter / Accountmanager Breda

“BIJ NETTSTAFF ONTDEKTE IK EEN PASSIE VOOR DE ARBEIDSMARKT”

Als Orfeo in januari zijn eerste stappen zet bij NettStaff, is hij een nieuwkomer in de wereld van arbeidsbemiddeling. Van Sportinstructeur naar Recruiter, van het geven van voedingsadvies naar het voeren van sollicitatiegesprekken: een totaal nieuwe uitdaging wachtte hem. Met de steun en het advies van zijn ervaren collega’s, leerde hij de kneepjes van het vak en ontwikkelde hij zich tot een zelfverzekerde Recruiter met een scherp oog voor de arbeidsmarkt.

" LACHEN, FOCUS EN COMMERCIEEL"

NettStaff in drie woorden

Gevestigd in het prachtige Breda, werkt Orfeo nauw samen met zijn collega’s. Hij beschrijft NettStaff als een plek waar gelachen wordt, maar waar ook serieus gewerkt wordt.
“Lachen is essentieel; we starten onze dag met een goed gesprek, zodat we daarna gefocust aan het werk kunnen.

De kracht van NettStaff

De kracht van NettStaff volgens Orfeo? “Winnen, familiair zijn en gewoon doen! We streven naar succes, voelen ons als familie en we handelen zonder aarzeling.

"MIJN GEHEIM? PERSOONLIJK CONTACT EN EEN HECHTE BAND MET MONTEURS EN KLANTEN"

De kracht van Orfeo

Wat maakt Orfeo de beste en leukste recruiter van het land? “Mijn kracht ligt in mijn persoonlijke contact met monteurs en klanten. Het zijn niet alleen zakelijke gesprekken, maar ook gesprekken over het leven, familie, feestjes en hobby’s. Die band die je opbouwt, dat maakt het verschil. Een projectbezoek, een appje, een telefoontje: het zijn de kleine dingen die een groot verschil maken.”

Bouwen aan de toekomst

Zoals Orfeo het beschrijft, heeft hij bij NettStaff niet alleen zijn passie voor de arbeidsmarkt ontdekt, maar ook een plek gevonden waar hij als recruiter floreert dankzij zijn persoonlijke aanpak en gedrevenheid. Met een lach, focus en commerciële vaardigheden bouwt hij aan een succesvolle toekomst binnen NettStaff.

Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff • Nettstaff •

Aan de slag bij NettStaff

Wil jij aan de slag als elektromonteur of installatiemonteur? Word onderdeel van de NettStaff familie!