Vacatures Monteur Brandmeldinstallaties

Ben jij onze nieuwe monteur brandmeldinstallaties? Bij NettStaff staan er door heel Nederland vacatures open op gebied van elektrotechniek. Hierboven vindt u het totaaloverzicht van onze vacatures Monteur Brandmeldinstallaties!

Wat doet een Monteur Brandmeldinstallaties?

Wanneer jij start als Monteur Brandmeldinstallaties bij NettStaff ga jij aan de slag bij onze opdrachtgevers binnen de utiliteit. Je bent daar verantwoordelijk voor het installeren van complete brandmeldinstallaties. Jouw grootste uitdaging ligt in het zelfstandig monteren en afstellen van deze installaties. Je bent dus voornamelijk aan het werk bij scholen, kantoorpanden maar soms ook bij particulieren thuis. Daarnaast ben jij ook bezig met werkzaamheden op gebied van inbraakbeveiliging en het uitvoeren van servicewerk, omdat er veel onderhoud bij komt kijken.

Werken als Monteur Brandmeldinstallaties

Zoals we net vertelde, hebben we vacatures monteur brandmeldinstallaties openstaan door het hele land. Heb jij de juiste opleiding, werkervaring en inzet dan kan je direct bij ons aan de slag! Je kunt bij ons rekenen op een goed salaris, extra vergoedingen met een aantrekkelijke bonusregeling, goede opleidingsmogelijkheden, professioneel gereedschap van Bosch, kwalitatief goede werkkleding en niet te vergeten alle benodigde beschermingsmiddelen. Bekijk een van de vacatures voor alle functie eisen.

Naast vacatures monteur brandmeldinstallaties heeft NettStaff ook andere vacatures voor jou openstaan binnen de elektro- en installatietechniek. Bekijk hier alle vacatures.

Vacatures Monteur Brandmeldinstallaties

Zie jij jezelf werken als Monteur Brandmeldinstallaties bij NettStaff? Solliciteer direct op de vacature die het dichts bij jouw woonplaats is. Op die manier kun jij aan de slag in projecten in de omgeving.

Heb je momenteel nog geen ervaring als Beveiligingsmonteur? Hou onze opleidingspagina in de gaten.

Vacatures Brandmeldinstallaties