Vacatures Installatiemonteur

Bij NettStaff hebben we door het hele land vacatures voor Installatiemonteurs beschikbaar. Vanaf 8 locaties in Nederland en vanaf één locatie in België hebben we een landelijke dekking. Door deze landelijke dekking is er altijd wel een project bij jou in de buurt, waar je aan het werk kan!

Vacatures Installatiemonteur bij NettStaff

Wanneer je bij NettStaff komt werken als loodgieter, krijgt u een afwisselende baan. De ene week werk je op een project in de woningbouw. De andere week werk je op een uitdagend project in de utiliteitsbouw. Samen met jouw contactpersoon bij NettStaff wordt er gekeken voor welk project jij het best ingezet kan worden. Dit heeft te maken met jouw voorkeur, maar ook met jouw ervaring binnen de installatietechniek.

Salaris Installatiemonteur

Het salaris van een Installatiemonteur bij NettStaff is gewoon goed. Wij willen graag investeren in jou als werknemer! Daarom krijg je naast een goed salaris ook extra vergoedingen. Naast de financiële beloning vinden we het ook belangrijk dat je één contactpersoon hebt binnen NettStaff waar je alles aan kunt vragen. Wanneer je bij NettStaff komt wordt je uitgerust met de beste persoonlijke beschermingsmiddelen. Een vakman kan natuurlijk ook niet zonder goed gereedschap, daarom wordt je uitgerust met het beste gereedschap van Bosch.

Kortom:

  • Een goed salaris
  • Werk met het beste gereedschap van Bosch
  • Een vast contactpersoon bij NettStaff

Bekijk een van bovenstaande vacatures om te zien wat werken als loodgieter precies inhoud.

Vakgebieden Installatietechniek

Zoals je weet ben je als Installatiemonteur vooral bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van verschillende soorten installaties. Voorbeelden hiervan zijn: installaties voor gas, centrale verwarming en water. Daarnaast kunnen het ook warmte-terugwin-installaties voor airco’s zijn. Veel van deze werkzaamheden voer je uit bij een storingsdienst of onderhoudsafdeling van een bedrijf.

Solliciteren bij NettStaff

Bekijk hierboven ons actuele aanbod aan vacatures voor Installatiemonteur en solliciteer direct! Wil je meer weten over deze vacatures, kun je ook altijd even contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging.

Vacatures loodgieter Installatiemonteur