Vacatures Elektromonteur

NettStaff is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in de elektrotechniek en de installatietechniek. Al sinds 2008 is NettStaff hard aan het groeien en breiden we ons aanbod hard uit. Momenteel opereren we vanuit 8 vestigingen in Nederland en daarmee kunnen we zeggen dat we een landelijke dekking hebben. Zo hebben we ook altijd vacatures elektromonteur openstaan!

Hierboven staan alle vacatures die beschikbaar zijn in Nederland. Deze Vacatures elektromonteur zijn slechts enkele uit ons totale vacatureaanbod. Door onze landelijke dekking is er altijd wel een kantoor bij jou in de buurt waar je langs kunt komen. Lees de vacatures als Elektromonteur even goed door en solliciteer direct!

Vacatures Elektromonteur bij NettStaff

Als elektricien bij NettStaff werk je op projectbasis. Het voordeel hiervan is dat je bij veel bedrijven ervaring op kunt doen. Daarnaast is het werken als elektricien een afwisselende baan, omdat je overal in de regio ingezet kan worden! Of je nu graag werkt in de Utiliteitsbouw, Woningbouw, Industrie, Glastuinbouw, Paneelbouw of Scheepsbouw, we gaan graag met jou het gesprek aan om te kijken waar jij graag werkt en jouw expertise ligt!

Salaris Elektromonteur

Wanneer je komt werken bij NettStaff als Elektromonteur ontvang je een goed salaris. Een salaris die helemaal aansluit op jouw werkervaring en functie. Daarbij hanteren we de CAO van de opdrachtgever waar je aan de slag gaat. Wil je meer informatie over jouw salaris en kansen bij NettStaff? Bekijk een van bovenstaande vacatures en solliciteer direct.

Werken in jouw regio

Door onze landelijke dekking is er altijd wel een project als elektromonteur in jouw regio. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door het hele land. Wanneer je bij ons komt werken, zullen we er altijd ons best doen om een project te vinden in de buurt van jouw woonplaats.

Vacatures elektrotechniek

Wellicht ben je op zoek naar een andere functie. Bekijk dan hier ons totale aanbod aan vacatures. Zo hebben we vacatures als: assistent monteur, installatiemonteur, datamonteur of monteur paneelbouwer. Wil je meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op!

Vacatures Elektromonteur