Vacatures Datamonteur

Ben jij onze Datamonteur? Solliciteer dan bij NettStaff en ga direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers binnen de elektrotechniek. Hierboven vind je een totaal overzicht van de verschillende datamonteur vacatures bij NettStaff. Momenteel hebben we 8 vestigingen in Nederland en zijn we altijd wel bij jou in de buurt.

Wat doet een datamonteur?

Een datamonteur houdt zich voornamelijk bezig met het installeren van datacommunicatie installaties. Je kunt hierbij worden ingezet om een heel datacommunicatiesysteem aan te leggen of alleen een onderdeel hiervan. Datamonteurs werken met verschillende kabels om een verbinding te maken met een communicatiesysteem. Voorbeeld van deze kabels zijn: glasvezelkabels, Coaxkabels en CAT 5/6/7. De plek waar je werkt als datamonteur zijn vaak grote kantoorpanden binnen de utiliteit. In deze grote panden zijn veel dataverbindingen, patchkasten en andere systemen met betrekking tot dataverkeer te vinden.

Het is heel belangrijk dat dit werk goed en nauwkeurig gebeurd. Wanneer een systeem niet correct is aangesloten werkt het hele datacommunicatiesysteem niet naar behoren.

Vacatures datamonteur bij NettStaff

Bij NettStaff hebben we datamonteur vacatures beschikbaar door het hele land. Heb jij de juiste ervaring, diploma en inzet? Dan kan je bij ons direct aan de slag. Bij NettStaff kun je rekenen op een goed salaris, extra vergoedingen, opleidingsmogelijkheden, professioneel gereedschap, kwalitatief goede werkkleding en alle benodigde beschermingsmiddelen. Dit zijn de pijlers die NettStaff jouw kan bieden. Van jouw verwachten we een diploma in de elektrotechniek, werkervaring als datamonteur en een VCA-diploma.

Naast vacatures datamonteur heeft NettStaff ook andere vacatures voor jou openstaan binnen de elektro- en installatietechniek. Bekijk hier alle vacatures.

Werken als datamonteur bij NettStaff

Wil jij werken als Datamonteur bij NettStaff? Solliciteer direct op de bovenstaande vacature bij jou in de buurt!

Vacature Datamonteur Nettstaff