Vacatures assistent monteur

NettStaff is een technisch uitzendbureau gespecialiseerd  in de elektrotechniek en installatietechniek. Wanneer onze opdrachtgevers tijdelijk personeel nodig hebben, zijn ze bij ons aan het juiste adres. Kom jij werken als assistent monteur bij NettStaff?

Hierboven vind je alle vacatures bij NettStaff per regio! Momenteel werken we vanuit 8 locaties door heel Nederland. Op deze manier zijn we altijd bij jouw woonplaats in de buurt. Bekijk welke NettStaff vestiging het dichts bij jou in de buurt is en solliciteer direct.

Vacature Assistent monteur elektrotechniek

Werken bij NettStaff als assistent monteur, betekend werken op projectbasis. Daarnaast ben je actief bij verschillende opdrachtgevers. De ene keer werk  je een week op een project en de andere keer een paar maanden. Altijd zo dicht mogelijk bij jouw woonadres, zodat je zo min mogelijk reisafstand hebt. Veel van onze opdrachtgevers zijn actief binnen de elektrotechniek.

Assistent monteur installatietechniek

Naast de elektrotechniek zijn veel van onze opdrachtgevers actief binnen de installatietechniek. Ook hier hebben wij goede assistenten voor nodig. Samen aan de slag met een zelfstandig loodgieter en mooie projecten afronden!

Werkzaamheden assistent monteur

Of jouw expertise nu ligt binnen de elektrotechniek of installatietechniek, bij NettStaff heb je afwisselend werk bij verschillende opdrachtgevers. Als assistent monteur werk je altijd samen met een zelfstandig- of 1e monteur. Je gaat samen aan de slag met technische installaties en ondersteunt hem waar nodig.

Solliciteren

Bij NettStaff hebben we door heel Nederland goede assistent monteurs nodig. Bekijk hierboven de vacatures in jouw regio en solliciteer direct. Wil je meer informatie over de vacatures? Neem dan even contact op met een van de vestigingen.

Vacature assistent monteur