Wij zijn NettStaff

Wij zijn de uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel, op het juiste moment op de juiste plek. Dit doen we vanuit 8 locaties en middels uitzenden en detacheren. We zorgen voor het juiste technische personeel door een betrokken werkgever te zijn en onze professionals optimaal te faciliteren. Zodat onze klanten een maximaal resultaat kunnen behalen met het ingeleende personeel. Wij zijn NettStaff.

Bekijk hier onze video!

‘Altijd de beste willen zijn’

Als je, net als wij, ‘alleen het beste is goed genoeg’ als uitgangspunt hebt, dan neem je geen genoegen met minder.  Of het nu hoog- of laagconjunctuur is. Of je nu een technische baan of een technische professional zoekt. NettStaff wil altijd de beste zijn en streeft dit na door:

Specialisatie

We zijn een jonge, energieke en snelgroeiende uitzendorganisatie die is gespecialiseerd in de elektro- en installatietechniek. Onze focus ligt op het flexibel uitlenen van het beste technisch personeel op uitvoerend niveau.

De medewerker centraal te stellen

Goed technisch werk afleveren, begint bij goed technisch personeel. En goed technisch personeel vraagt om een scherpe selectie van de beste medewerkers voor het project. Doordat wij écht goed zorgen voor onze mensen, werken ze graag en lang bij ons en dat betaalt zich zichtbaar uit in de resultaten. Daar wordt iedereen blij van: de technisch medewerker, de klant en ook NettStaff

Te gaan voor langdurige relaties

Door waar te maken wat we toezeggen, kwaliteit te leveren en oprecht te zijn, realiseren we met zowel onze medewerkers als onze klanten een langdurige relatie. Dat is fijn, zo weten we allemaal wat we aan elkaar hebben, kunnen we snel(ler) schakelen en op elkaar rekenen.

De balans te vinden

Specialisme, topografische spreiding, ervaring, functieniveau, persoonlijkheid: doordat onze aandacht continu uitgaat naar het in balans houden van onze flexpool kunnen we optimaal leveren. Aan de andere kant bewaken we de juiste balans tussen werk en privé voor onze NettStaff’ers.

Geschiedenis

Lang geleden… oh nee, het is nog maar sinds 2013 dat NettStaff actief is als uitzendorganisatie binnen de Nederlandse arbeidsmarkt. Maar als je kijkt naar waar we nu staan, houd je het bijna niet voor mogelijk dat het zo kort geleden is.

In 2013 besloten Patrick Soeters en Jurri-Jan Rijkaart dat het uitzenden van uitvoerend technisch personeel anders kan. Beter kan. Daar waar bedrijven op de kosten gingen besparen, besloten zij te investeren in de mensen. Dit werkt, zie onze tijdlijn hiernaast.

Tijdlijn

Januari 2018

Januari 2018

December 2016

November 2016

Oktober 2016

Opening in Antwerpen (België)

Opening in Nijmegen

Opening vestiging in Alkmaar

Opening vestiging in Eindhoven

Opening vestiging in Den Haag

Februari 2016 Opening vestiging in Amsterdam
December 2015 Opening vestiging in Utrecht
Februari 2015 Opening vestiging in Goes
Oktober 2014 Opening vestiging in Rotterdam
Augustus 2013 Opening vestiging in Breda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bij NettStaff gebeurt veel.

Ontzettend veel. We bedenken nieuwe dingen, zijn altijd op zoek naar actie (en vínden dit),  gaan uitdagingen aan. We ontwikkelen en optimaliseren om nóg beter te worden. Nieuwsgierig geworden? Check ons nieuws.