Technisch uitzendbureau

NettStaff is een technisch uitzendbureau actief in heel Nederland. Sinds 2008 zijn we gespecialiseerd in de elektrotechniek en installatietechniek. Momenteel heeft NettStaff bijna 300 monteurs in dienst die door heel Nederland actief zijn op projecten van onze opdrachtgevers.

Uitzendbureau technisch personeel

Inmiddels heeft technisch uitzendbureau NettStaff een landelijke dekking in Nederland met 8 vestigingen. Sinds een aantal jaar is ook ons eerste kantoor in België geopend. Wanneer u technisch personeel van NettStaff voor uw project heeft, kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, vakbekwaam personeel voor uw project en één contactpersoon binnen NettStaff.

In het kort:

  • Persoonlijke aanpak
  • Vakbekwaam personeel
  • Eén contactpersoon

Vacatures bij NettStaff

NettStaff beschikt over een ruim aanbod aan technische functies voor ons personeel. Zo hebben we vacatures voor zelfstandige elektromonteurs of loodgieters, maar ook voor assistenten. Je kunt gerust zeggen dat we binnen ieder vakgebied binnen elektrotechniek wel vacatures open hebben staan.

Heb je nog helemaal geen ervaring binnen de elektro- of installatietechniek? Eén of twee keer per jaar geeft NettStaff de mogelijkheid om een basisopleiding elektrotechniek te volgen. Geïnteresseerd in deze opleiding? Hou dan onze opleidingspagina in de gaten!

Technisch personeel van NettStaff

Bent u zelf op zoek naar technisch personeel voor uw projecten, dan is het belangrijk dat u het juiste personeel hebt. Monteurs van NettStaff kunnen worden ingezet in de utiliteit, bestaande bouw, of nieuwbouw. Maar ook voor serviceonderhoud en in de industrie kunnen onze monteurs worden ingezet.

Alle monteurs zijn uitgerust met PBM’s, goed gereedschap (hand/ elektrisch) en komen zelfstandig naar de projecten. Wij zorgen dus goed voor onze monteurs en zij zorgen goed voor uw project.

Bekijk hier een overzicht van onze beschikbare monteurs!

Contact

Wilt u zelf gebruik maken van ons uitzendbureau technisch personeel? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook: