• Basisopleiding elektrotechniek 3

BASIS VAKOPLEIDING ELEKTROTECHNIEK

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans!

BASIS VAKOPLEIDING ELEKTROTECHNIEK

Elektrotechniek is overal, bijna alles wat we gebruiken heeft stroom nodig. Om de opgewekte stroom van de elektriciteitscentrales naar de fabrieken, machines, kantoren en huiskamers te krijgen hebben we elektrotechnici nodig.

Het werk van een elektrotechnicus kan bestaan uit de aanleg van elektrische systemen of het trekken en aansluiten van datakabels in kantoren maar ook het aanleggen of onderhouden van complete bedrijfsinstallaties in de industrie.

Hoe ziet de opleiding er uit?

Gedurende een periode van vier weken leren wij je de basisprincipes van het vak elektrotechniek. Je leert hoe je veilig huisinstallaties kunt installeren conform de daarvoor gestelde normen. De opleiding is grotendeels gericht op praktijkopdrachten en daarnaast zal ook de nodige theorie aan bod komen.

Locatie en duur

Het traject duurt in totaal 4 weken en start op maandag 25 november. De opleidingslocatie is Breukelen. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar en het parkeren voor de deur is gratis.

Toelatingseisen, wat moet je hebben?

Allereerst moet je aantoonbaar affiniteit hebben met elektrotechniek. Je vooropleiding moet een afgeronde opleiding zijn op minimaal VMBO niveau waarbij de richting niet van belang is.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must en als je in het bezit bent van een rijbewijs dan is dat een pré.

Je moet fulltime inzetbaar zijn en een flexibele instelling hebben in verband met het werken op verschillende locaties. Omdat de werkzaamheden best zwaar kunnen zijn moet je fysiek in een goede conditie zijn en doorzettingsvermogen hebben. Betrouwbaarheid en afspraken nakomen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat heeft Nettstaff te bieden?

Naast een goed betaalde baan en een betaalde opleiding biedt Nettstaff jou een uitgelezen kans om carrière te maken binnen de elektrotechniek. Een goed opgeleide elektromonteur is een vakman waar altijd vraag naar is. Deze kans zal jouw carrière dus een enorme boost geven.

Salaris en arbeidsovereenkomst

Na het behalen van de opleiding zal je direct bij Nettstaff in dienst treden. Je ontvangt een fase 1 uitzendovereenkomst en gaat de kennis die je opgedaan hebt direct in praktijk brengen.

Wat gaat de opleiding kosten?

De opleidingskosten zullen door Nettstaff worden voldaan. De totale kosten voor het traject bedragen € 2500.- per deelnemer.

Wat is uiteindelijk het resultaat?

Na het afronden van de opleiding ben je in het bezit van een arbeidsovereenkomst en beheers je de basisvaardigheden van de elektrotechniek. Vanuit Nettstaff zal je op uitzendbasis worden ingezet bij onze opdrachtgevers en mag je onder leiding en toezicht van een ervaren monteur laten zien wat je geleerd hebt.

Wat zijn de mogelijkheden om verder te leren?

Na het behalen van de basis vakopleiding is het ook mogelijk om je verder te ontwikkelen binnen de elektrotechniek. Nadat je eerst een aantal maanden praktijkervaring hebt opgedaan zal je samen met jouw accountmanager een opleidingsplan gaan maken. Nettstaff is een erkend leerbedrijf en biedt diverse BBL varianten aan.

Interesse?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Opleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
basisopleiding elektrotechniek nettstaff

Neem contact op

Opleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.