Op projectbezoek bij Ronnie

Een paar weken geleden zijn we op projectbezoek geweest bij Ronnie. Hij werkt momenteel als Elektromonteur voor NettStaff Eindhoven. Zijn huidige project is bij een mooi nieuwbouwproject aan het randje van Eindhoven. Ronnie werkt nu ruim 2 jaar bij NettStaff.

Over Ronnie

Ronnie is momenteel 29 jaar oud en woont in Doesburg, “je weet wel waar de Doesburgse Mosterd vandaan komt”, zoals hij het zelf omschrijft. Hij woont hier met zijn driejarige zoontje waar hij helemaal gek op is! Een van zijn grootste hobby is vissen. Dit is voor hem echt een manier om tot rust te komen.

Werken bij NettStaff

Voordat Ronnie bij NettStaff in dienst kwam werkte hij bij grote bedrijven binnen de elektrotechniek. Eigenlijk stuitte hij per toeval op NettStaff doordat hij een visitekaartje vond. Ronnie: ”ik heb opgebeld en we raakte aan de praat over het werk en de mogelijkheden bij NettStaff. Niet lang daarna had ik een goed gesprek met een van de accountmanagers bij NettStaff.“Ik was eigenlijk niet van plan om weg te gaan bij mijn vorige werkgever maar bij NettStaff voelde het gewoon goed!” aldus Ronnie. Op dit moment is Osman de contactpersoon van Ronnie. Inmiddels kunnen ze het goed met elkaar vinden en klikt het erg goed tussen hun.

Wat hij zo leuk vindt aan werken bij NettStaff is dat je het hele land doorrijdt voor verschillende projecten. “Daarnaast is het ook leuk dat je op ieder project de klant weer kan helpen en dat je ziet dat hij jou ook echt waardeert”: zegt Ronnie. Het leukste project waar hij heeft gewerkt was een project in het buitenland. Dit was een spoedklus in België waarbij ze aan het werk waren in een grote nieuwe hal.

Ronnie kwam als kind ongelukkig in aanraking met elektriciteit, omdat hij wel eens met zijn vinger in een stopcontact heeft gezeten. Eigenlijk begon op dat moment het ontzag en de passie voor elektriciteit. Toen hij ouder was begon hij met een opleiding tot elektricien.

Wij zijn enorm blij met Ronnie en hopen nog mooie projecten samen te kunnen voltooien!

Wil jij net als Ronnie op leuke projecten werken bij NettStaff? Solliciteer dan op een van onze vacatures in de Elektromonteur.