Op projectbezoek bij Michael

Begin augustus 2020 zijn onze collega’s Steve en Ruben op een project geweest bij Michael.

Michael werkt voor onze vestiging in Goes als Elektromonteur en is al 4 jaar werkzaam voor ons. Hier zijn we enorm trots op!

Momenteel is hij werkzaam op een groot project op de Maasvlakte.

Over Michael

Michael is 29 jaar oud, geboren en getogen in Rotterdam en woont nu op Goeree Overflakkee. In zijn vrije tijd is Michael graag aan het gamen en gaat hij er graag op uit met zijn vrienden.

Voordat hij bij NettStaff kwam werken was Michael werkzaam in de horeca en industrie. Vroeger wilde hij altijd in de beveiliging werken. Dit heeft hij ook een tijdje gedaan, maar kwam er al snel achter dat hij liever in de techniek wilde werken.

Werken bij NettStaff

Vier jaar geleden kwam Michael een vacature van NettStaff tegen en besloot hij te solliciteren. Nog geen 24 uur later had hij onze collega aan de lijn en werd er een kennismaking ingepland.

“Na deze kennismaking was ik zo enthousiast en gelijk overtuigd! Dit gesprek was zo gezellig en voelde zo vertrouwd dat ik gelijk wist: dit is wat ik zoek!’ aldus Michael.

Binnen NettStaff is Steve de contactpersoon van Michael maar ook met Ruben heeft hij regelmatig contact. Gelukkig is hij over beide Accountmanagers erg tevreden: “100% tevreden, mannen die weten hoe het werkt”.

Michael is erg positief over NettStaff, er wordt erg goed voor ons gezorgd Dit is wat hij zoekt in een werkgever!

Projecten voor NettStaff

Ondertussen heeft Michael op veel verschillende projecten gewerkt en is hij ook blij met deze afwisseling.

Het leukste project waar hij heeft gewerkt vond Michael een project in België. Bij dit project werden verschillende Blokker filialen verbouwd en dit was erg goed geregeld. Samen met erg leuke collega’s zaten we tijdens dit project in de kost.

Als het aan Michael ligt blijft hij nog lang bij NettStaff!

Wil jij net als Michael op leuke projecten werken bij NettStaff? Solliciteer dan op een van onze vacatures in de Elektromonteur.