De laatste week worden wij allen geconfronteerd met forse ingrepen vanuit het Kabinet. Ingrepen met grote gevolgen in het dagelijks leven en voor onze economie.

Nettstaff monitort continu de actuele ontwikkelingen en schakelt daar waar nodig is. Dit doen wij met enige nuchterheid en praktische inslag. Daarmee proberen wij u als klant zo goed mogelijk te blijven bedienen.

De gezondheid van onze medewerkers is een belangrijk aandachtspunt. Door gerichte informatie over hygiëne en gedragsregels, extra schoonmaak op onze kantoren en door alleen in kleine verbanden te werken, proberen wij bij te dragen aan het indammen van het coronavirus.

Wij hechten ook zeer aan de relatie met u. Graag blijven wij met u in contact via onze accountmanagers indien projecten dreigen te worden stopgezet, daadwerkelijk worden gestopt of als u nieuwe mensen nodig hebt. Onze accountmanagers staan klaar u de service te verlenen die u van ons gewend bent.

Over enkele weken zijn hopelijk weer veel monteurs nodig omdat veel werk is blijven liggen. Indien u die monteurs weer nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons. Om de contacten goed te onderhouden en die stijgende vraag naar monteurs op te vangen, kunt u ook een telefoontje van ons verwachten.

Wij wensen u veel succes, gezondheid en wijsheid de komende weken.

Directie Nettstaff

Handen wassen coronavirus