Vandaag in ‘’De dag van’’, Raymond Samulski. Hij is 26 lentes jong en woont in Alkmaar.

Voordat Raymond aan de slag ging bij NettStaff heeft hij de opleiding MER gevolgd aan het InHolland in Alkmaar.

Raymond was voor dat hij accountmanager was bij NettStaff werkzaam bij Fit For Free als assistent manager, Maar hij wilde zichzelf verder ontwikkelen en kwam via LinkedIn de vacature tegen als accountmanager bij NettStaff. Na aanleiding van zijn sollicitatie is Raymond eerst ingestroomd als Commercieel medewerker. Echter deed hij het zo goed dat hij binnen een korte periode de stap naar Accountmanager heeft kunnen maken.

Dagelijks is hij verantwoordelijk voor de planning van de monteurs die werkzaam zijn voor de vestiging van Alkmaar. Dit doet hij samen met Sylvia Hageman. Daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor het werven van de monteurs, beheren van de klanten en het uitbouwen hiervan.

‘’Wat ik fijn vind aan de organisatie is dat er veel gelijkstemde werken, Dit zorgt ervoor dat ik met plezier naar het werk ga. Daarnaast zijn de doorgroei mogelijkheden bij NettStaff ook iets wat mij aan spreekt. In de toekomst hoop ik de functie van Operationeel manager te kunnen bekleden. Ik zet graag hoog in omdat er altijd een uitdaging moet zijn’’, aldus Raymond.

Naast het werk is Raymond fan van gamen, festivals en voetbal.

Nog vele jaren bij NettStaff Ray!

Wij Zijn NettStaff